Getuigen gezocht mishandeling Purmerend

maandag 7 augustus 2017

Purmerend - De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die woensdag 2 augustus rond 15:00 uur plaatsvond op het fietspad op het Achterom.

Het slachtoffer –een 14 jarig meisje- fietste rond genoemd tijdstip onder het viaduct bij het treinspoor in de richting van de Van IJsendijkstraat. Uit tegengestelde kwamen drie jonge mannen haar tegemoet lopen onder het spoor. Toen het meisje de jongens voorbij wilde fietsen, werd zij hard aan haar arm getrokken waardoor zijn uit balans raakte en iets verderop erg hard ten val kwam. De jongens keken nog om, maar renden hierop lachend weg. Het slachtoffer liep bij de val letsel op aan haar gezicht, arm en been. Verder is er schade aan onder andere haar kleding en fiets. Aangeefster kon de jonge mannen als volgt omschrijven.

Jongen 1 en 2

Jongen 3

Wellicht herkent u de jongens naar aanleiding van het opgegeven signalement. Graag wil de politie in Contact komen met de jongen(s) die hiervoor verantwoordelijk zijn. Mensen die meer informatie hebben worden vriendelijk verzocht Contact op te nemen met de politie Purmerend via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.  Ook kunt u gebruik maken van onderstaand contactformulier.

20171614442

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Kwadijk | 112 alarmeringen Kwadijk | Goedkoop Tanken in Kwadijk | Supermarkten in Kwadijk | Weerbericht Kwadijk